Hitta de populära topparna

Har du gått vilse i topp-djungeln? Då ska vi försöka guida dig på rätt väg. Toppar är nog en av de mest använda kläderna bland kvinnor, så det kommer antagligen inte som en överraskning att det finns en uppsjö av toppar som varierar i stil, färg, material och passform. Dock har topparna olika syften beroende på vilken typ du letar efter. Vissa passar bra för avslappnad och ledig stil, medan andra toppar är mer formella och passar för festliga tillställningar.

Det uppstår hela tiden nya trender, precis som de populära croptopparna också har blivit en stor hit de senaste åren. De passar bra till höga byxor, vilket ger en bättre övergripande passform.

Alliera dig alltid med basiska toppar 

Man kan helt enkelt inte ha för många basiska toppar. Du kan både satsa på linnen, tank tops, singlets, spetsiga toppar och många fler. De kan användas under stickade tröjor eller blusar, eller så kan du styla dem ensamma och låta dem bli en del av den synliga outfiten. Med basiska toppar säkerställer du en garderob med otaliga stylingmöjligheter och outfits, just för att basiska toppar är lätta att styla.

Om du älskar basiska toppar och är en stor konsument av dessa, kan vi starkt rekommendera dig att kolla in Pieces Basic här. Där har de ett stort utbud av generellt basplagg (och inte minst toppar) som enkelt kan passa in i din garderob.

Toppar för fest 

Men toppar behöver inte vara “tråkiga” eller enbart för vardagsbruk. Faktum är att de är idealiska för festliga tillställningar när du ska styla en formell eller festlig outfit. Här kan du satsa på:

One-shoulder toppar
Glittertoppar
Sidentoppar
Axelbandslösa toppar
Mesh-toppar

De är alla fina toppar som piffar upp din outfit ordentligt!

Är du osäker på var du hittar festliga toppar kan du alltid titta på Black Colour, Gestuz och MbyM. Är du ute efter fina silkiga toppar, bör du absolut kolla in EMM Copenhagen.

Så här stylar du toppar enkelt och smidigt 

Det bra med toppar är att de alltid är otroligt enkla att styla. Faktum är att de passar till alla slags underdelar, vilket återigen gör dem väldigt fördelaktiga att ha i garderoben.

Styla dina toppar med ett par byxor eller jeans för en avslappnad look. Vill du ha det lite mer formellt kan du alltid ta på dig en kavaj. För en festligare klädsel kan du matcha toppen med byxor i samma färg, och vips har du en smart uppsättning. Du kan också styla toppen med en kjol, vilket ger en mer formell look.

Men igen, alliera dig med några bra toppar, för du kan använda dem året runt och till alla slags tillfällen. Lycka till med dina toppar.